Στο πλευρό των πυρόπληκτων η Δούκισσα της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον

Την αμέριστη συμπαράστασή της, αλλά και την υπόσχεσή της ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές εξέφρασε η Δούκισσα της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον, σε συνάντηση που είχε με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην Αθήνα.

Η Βρετανίδα συγγραφέας, κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγός, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, Σάρα Φέργκιουσον, εξέφρασε τη βαθιά της λύπη και συμπάθεια για την τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα και δήλωσε πως θα παράσχει κάθε βοήθεια.

«Είμαι φιλάνθρωπος και είναι εντυπωσιακό το πως όλοι δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Και είναι σημαντικό να το πούμε αυτό σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και ο κόσμος πρέπει να έλθει και να δει πόσο όμορφη είναι» ανέφερε. Μάλιστα εστιάζοντας στο σκέλος του τουρισμού μίλησε κολακευτικά για την υπουργό Τουρισμού και το έργο της.

Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αφού ευχαρίστησε τη Σάρα Φέργκιουσον για τα καλά της λόγια, σημείωσε ότι η κυβέρνηση πράττει ότι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ