Η αντίδραση της Μόσχας για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα – Τι λέει για τον αριθμό των απελαθέντων – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ σχετικά με τον ακριβή αριθμό των Ρώσων διπλωματών. Έγκυρες πηγές, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ο ακριβής αριθμός των Ρώσων που θα απελαθούν από τη χώρα μας δεν είναι τέσσερις, αλλά μικρότερος. Είτε τέσσερις, βέβαια, είτε εξαιρετικά σοβαρό. Το ζήτημα είναι εξαιρετικό σοβαρό. Περιμένουμε την αντίδραση της Μόσχας, η οποία θα είναι ανάλογη», ανέφερε ο ανταποκριτής του ANT1 για το διπλωματικό θρίλερ που εξελίσσεται ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία.

Η Ελλάδα ζήτησε την απέλαση δυο διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν διπλωμάτη υπεύθυνο για πολιτιστικά θέματα και έναν πρώην πρόξενο στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο διπλωμάτες φέρονται μαζί με δύο Ρώσους πολίτες να επιχειρούσαν να κινούν τα νήματα και να έχουν αυξημένη επιρροή στη Βόρεια Ελλάδα και στο Άγιο Όρος.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για το διπλωματικό θρίλερ και την αντίδραση της Ρωσίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ