Μπαλάφας: Αδιανόητη η στάση Δημοσχάκη- Λανθασμένη η παρουσία της Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ

«Είχα πάει πριν από μια εβδομάδα στη Μόρια. Η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη εντός στρατοπέδου και στα πέριξ γιατί υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος από αυτόν που μπορεί να αντέξει η δομή» ανέφερε ο Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο Ε.

Σχολιάζοντας τον πυροβολισμό ανήλικου πρόσφυγα από 78χρονο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ότι ηλικιωμένος είχε βεβαρημένο παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επίθεση.

Σχετικά με την πρόσκληση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ανέφερε πως «είναι καταρχήν μια πρόσκληση, υπό αίρεση όμως. Θα πρέπει πρώτα η συμφωνία να εγκριθεί με δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα, να γίνει η συνταγματική αλλαγή και μετά να έρθει στην ελληνική βουλή. Όπως είναι δεδομένο η ένταξη τους στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ θα προχωρήσει μόνο με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν και θα κατοχυρωθούν όλα τα παραπάνω».

Ο κ. Μπαλάφας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη για τη Συνθήκη της Λωζάνης είπε πως «υπήρξαν δύο συγκεκριμένες ενέργειες. Η πρώτη ήταν η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν. Ήταν πολύ λανθασμένη η παρουσία της εκεί τη στιγμή που δύο΄Έλληνες βρίσκονται αυθαίρετα φυλακισμένοι στην Τουρκία και το δεύτερο έχει να κάνει με τη δήλωση Δημοσχάκη. Πάει χθες στην Ορεστιάδα και λέει για τη Συνθήκη της Λωζάνης. Είναι αδιανόητη η στάση του».

Δείτε το βίντεο του Ε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ