Βούλτεψη στον RealFm 97,8: Ο Τσίπρας έχει πανηγυρίσει οκτώ φορές από τον Μάιο του 2016 τη ρύθμιση του χρέους

“Η συμφωνία της 21ης Ιουνίου είναι πρόσφατη. Σε αυτή τη συμφωνία λοιπόν, επαναβεβαιώνονται τα περί συντάξεων και αφορολογήτου. Και αφού επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά και ήρθε ο κ. Τσίπρας και πανηγύρισε, έβαλε γραβάτα και χοροπήδαγε μαζί με τον κ. Καμμένο στο Ζάππειο, θυμίζω ότι έχει πανηγυρίσει οκτώ φορές από τον Μάιο του 2016 τη ρύθμιση του χρέους” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον RealFm 97,8 και στον Βασίλη Λυριτζή.

Ο κ. Τσίπρας χθες παρουσίασε μια ιδανική εικόνα για την οικονομία, όπως την παρουσίασε και ο κ. Μοσκοβισί, χωρίς βεβαίως να λέει κανείς τους ότι όταν έχεις δεσμευθεί για πλεονάσματα ως το 2060 χωρίς διακοπή. Δεν μπορεί να μας λέει ότι είναι όλα καλά, όταν θα είμαστε χωρίς ανάσα μέχρι το ’60. Μια χώρα τόσο ταλαιπωρημένη μπορεί να βγάζει για 40 χρόνια αυτά τα πλεονάσματα; Δεν μπορεί, το είπε και το ΔΝΤ” τόνισε.

“Την Μέρκελ την έλεγε νέα Φρειδερίκη, τον Μοσκοβισί τον έλεγαν δικαστικό επιμελητή, την Γερμανία την έλεγαν 4ο Ράιχ και επειδή έχω γνώση των συζητήσεων όταν πήγαιναν έξω το διασκέδαζαν σχεδόν, όπως όταν έχεις ένα παιδάκι που κάνει φασαρία και λες θα το βάλω τιμωρία και θα ισιώσει. Και σε εμάς ζητούσαν υπερταμεία, ζητούσαν τη Μακεδονία και δεν τα πήραν. Τους κάνουν τη δουλειά τους και έγιναν Συριζαίοι” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ