Debate Κατρούγκαλου-Γεωργιάδη στον ANT1 για το Σκοπιανό, τον Μοσκοβισί, το αφορολόγητο και τις συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με φόντο τη συμφωνία των Πρεσπών, τα όσα είπε κατά την παρουσία του στην Ελλάδα ο Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί καθώς και για το αφορολόγητο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συμφωνία των Πρεσπών οι τόνοι ανέβηκαν με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να λέει χαρακτηριστικά. «Θέλει να υπογράψει ο Τσίπρας τη συμφωνία, πάει στις Πρέσπες και δίπλα του ο Ζάεφ λέει είναι οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι και οι Μακεδόνες. Ο κ. Τσίπρας χαμογελάει σαν να βρίσκεται σε παιδικό πάρτι. Η μισή Ελλάδα κλαίει και εσύ γελάς; Έχεις πίσω την καμπάνα που χτυπάει πένθιμα και εσύ γελάς; Έχεις στείλει την αστυνομία στο Πισοδέρι και ψεκάζει τους διαδηλωτές και εσύ γελάς και δεν ντρέπεσαι; Ήταν η μέρα που ο Τσίπρας γελούσε και δεν αισθανόταν τον πόνο των Ελλήνων και γελούσε σαν να πήγαινε στο πάρτι του γιου του».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε πως «ο κ. Γεωργιάδης είναι καλός χειριστής του λόγου και της θεατρικότητας. Ο κ. Γεωργιάδης έσυρε ένα κόμμα της κεντροδεξιάς στις δικές του θέσεις».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ