Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να ισορροπήσει σε μια κυβέρνηση που εκβιάζει και εκβιάζεται από τον εταίρο του

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο κ. Κοτζιάς υπεραμύνθηκε της συμφωνίας και μίλησε για ψηφοφορία στη Βουλή από 150 βουλευτές, ο κ. Καμμένος την έριξε στο πυρο το εξώτερον και ότι ζητάει 180 βουλευτές να την ψηφίσουν και ο κ. Τσίπρας ο Πρωθυπουργός της χώρας φαντάζει στα μάτια των Ελλήνων ανίσχυρος, να προσπαθεί να ισορροπήσει σε μια κυβέρνηση που ουσιαστικά εκβιάζει και εκβιάζεται από τον εταίρο του σε μια συμφωνία εθνική, που ξέρουμε καλά όλοι αν υπογραφεί και υπεγράφη στις Πρέσπες, δύσκολα αλλάζει. Εμείς θεωρούμε και η πλειοψηφία της κοινωνίας ότι είναι επιζήμια για τα συμφέροντά μας” ανέφερε.

“Αν υπάρχουν καραμπόλες στην εσωτερική πολιτική σκηνή, να σας πω ότι εδώ και πολύ καιρό η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάμε εκλογές και το αιτιολογούμε για την οικονομία και τα εθνικά θέματα και την αποτυχία της κυβέρνησης σε όλα. Η οικονομία μπορεί να αλλάξει και να δει ο κόσμος άσπρη ημέρα, αλλά με τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Ένας λόγος παραπάνω. Πράγματι βλέπω ότι ο μικρός εταίρος της κυβέρνησης εκβιάζει τον μεγάλο, ότι υπάρχει μια δοσοληψία όπως την αντιλαμβάνομαι με εκατέρωθεν απειλές με βουλευτές που λένε το μακρύ και το κοντό τους, αν δεν κάνω λάθος ο κ. Μαυραγάνης βγήκε και είπε ότι είναι ανίσχυρη η υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα σε ότι έχει να κάνει με τη συμφωνία. Δεν είναι κατάσταση αυτή τώρα. Είναι πάνω και πέρα από τα κόμματα αυτή παρωδία και το θέατρο του παραλόγου που παίζεται. Γίνεται μεγάλη ζημιά στη χώρα και φοβάμαι μη αναστρέψιμη” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ