Έξαλλη η Μπουσδούκου στον “αέρα”- Ο καβγάς με τον Μπαλάφα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε σήμερα στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ, μεταξύ της ίδιας και του καλεσμένου της, Γιάννη Μπαλάφα.

O υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, καταφέρθηκε εναντίον μερίδας διαδηλωτών που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, λέγοντας πως ορισμένοι από αυτούς είναι φιλοναζιστές και φασίστες.

Εκείνη τη στιγμή δημιουργήθηκε παρεξήγηση με τη δημοσιογράφο, αφού ο κ. Μπαλάφας άφησε να εννοηθεί πως η Άννα Μπουσδούκου υποστηρίζει πως όσοι λένε το σύνθημα «μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφασίστα» δεν είναι νεοναζί, με αποτέλεσμα αυτή να εξοργιστεί.

Η δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένη, ανέφερε πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και κάλεσε τον υφυπουργό να ανακαλέσει. Έπειτα από αρκετά λεπτά έντασης, ο κ. Μπαλάφας ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση λέγοντας πως δεν αντιλήφθηκε σωστά τα λεγόμενα της κυρίας Μπουσδούκου.Τέλος, η κ. Μπουσδούκου του υπενθύμισε ότι τη γνωρίζει από τα πρώτα της χρόνια στη δημοσιογραφία και του είπε ότι δεν έπρεπε να αφήσει να εννοηθεί κάτι τέτοιο, ζητώντας με τη σειρά της συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ