Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Αυτή η κυβέρνηση δεν πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις και το πρόσκαιρο εκλογικό κόστος

“Αυτή η κυβέρνηση, που συγκροτήθηκε κάτω από τις ειδικές συνθήκες, με την γνωστή διττή εντολή για την έξοδο από το πρόγραμμα και την πάταξη της διαφθοράς, μπαίνει σε μια άλλη φάση. Το νέο πεδίο αντιπαραθέσεων και προγραμματικών συγκλήσεων μετά τον Αύγουστο θα είναι και το έδαφος των συγκλίσεων και των επανατοποθετήσεων για όλα τα πολιτικά κόμματα” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πρόκειται για μια ειλικρινή τοποθέτηση εκ μέρους του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, η οποία είναι σε απόλυτη συνέπεια γύρω από το θέμα του Μακεδονικού σε σχέση με τις θέσεις τους από την πρώτη ημέρα που συγκροτήθηκε αυτή η κυβέρνηση, δεν συνιστά έναν αιφνιδιασμό. Και προφανώς δεν ήταν η σύμπτωση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ η αναγκαίο προϋπόθεση για να συγκροτηθεί η παρούσα κυβέρνηση. Δεν είναι κάτι προφανώς που είναι αμελητέο” ανάφερε σχετικά με τις δηλώσεις του Π. Καμμένου.

“Σε κάθε περίπτωση, η ημερομηνία λήξεως αυτής της κυβέρνησης είναι η τετραετία. Αυτό που έχει γίνει σαφές είναι ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα θέσουν εν κινδύνω την παρούσα κυβέρνηση” τόνισε.

“Αυτή η κυβέρνηση δεν πολιτεύεται με βάση τις δημοσκοπήσεις και το πρόσκαιρο εκλογικό κόστος” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ