Παπαχριστόπουλος στον Realfm 97,8: Έχω μείνει εμβρόντητος με την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη – Αυτή η κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πέσει

“Από το ραδιόφωνο το άκουσα. Δεν έχω να πω κάτι, μόνο ένα γενικότερο σχόλιο χωρίς να αφήνω καμία αιχμή γιατί ο Γιώργος ήταν πολύ καλό παιδί, δεν ξέρω τι έχει γίνει, ούτε έχω στοιχεία, αλλά θέλω να πω ότι αυτή η κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει δεν θα πέσει και θα συνεχίσει. Θα τελειώσει το έργο της” δήλωσε για την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

“Απειλές ναι, έγινε στην ΚΟ η κουβέντα για αρκετό κόσμο. Όλοι έχουμε δεχθεί απειλές, ο καθένας αντιδρά αλλιώς. Ήταν παρών στο Ζάππειο, εγώ δεν είμαι του παρασκηνίου, με τον Γιώργο μίλαγα, είναι φίλος μου, έχω καλή γνώμη, αλλά δηλώνω ότι αυτή την κυβέρνηση δεν θα την κουνήσει κανένας, σας το λέω ευθέως. Ας μείνει με 152. Κάποτε ο μακαρίτης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κυβέρνησε με 151, μην το ξεχνάτε” τόνισε.

Ερωτηθείς για τις δύο απώλειες των τελευταίων ημερών απάντησε “η πρώτη (σ.σ. Δημήτρης Καμμένος) κατά την γνώμη μας δεν θεωρείται απώλεια, θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Για τον Γιώργο Λαζαρίδη έχω καλή γνώμη, συνεργάσιμος συνάδελφος, ειλικρινά έχω μείνει εμβρόντητος” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ