Μηταφίδης: Οι γνωστοί φασίστες της πόλης πίσω από τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε “γνωστούς φασίστες της πόλης” απέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης τα επεισόδια που προκάλεσαν άγνωστα άτομα, στη διάρκεια εκδήλωσης, έξω από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

“Παρά τις αντιδράσεις των γνωστών και μη εξαιρετέων τους οποίους τους καθοδηγούν γνωστοί φασίστες της πόλης εμείς θα συζητήσουμε εδώ με τους πολίτες, όσους θέλουν να έρθουν μαζί μας εδώ και να καταθέσουν τις αντιρρήσεις, τις απορίες τους στο συνεδριακό κέντρο”, δήλωσε ο κ. Μηταφίδης, προσερχόμενος στο χώρο της εκδήλωσης, με θέμα τα οφέλη της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας – ΠΓΔΜ και πρόσθεσε: “Οι χρυσαυγίτες εδώ και αποπειράθηκαν χθες να χτυπήσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα συνθήματά τους είναι πολύ χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η γνωστή γλώσσα του φασισμού, εμείς τουλάχιστον την έχουμε ζήσει από τα παιδικά μας χρόνια”.

Ο κ. Μηταφίδης, σχολιάζοντας της αντιδράσεις μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ, που στράφηκε κατά της εκδήλωσης υπογράμμισε: “θέλω να πω ότι αυτή η παρέα από την Τούμπα η οποία στράφηκε εναντίον αυτής της εκδήλωσης προσβάλει όχι μόνο την ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και της Τούμπας με τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΒΙΝΤΕΟ: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ