Κικίλιας για πρόταση μομφής: Περιμένετε λίγες ώρες και θα δείτε – ΒΙΝΤΕΟ

“Ήταν μια μαύρη ημέρα σήμερα για την χώρα, γιατί ένας Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να αγνοήσει τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και να αγνοήσει και το κοινοβούλιο” δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

Ερωτηθείς για το αν θα γίνει πρόταση μομφής από τη ΝΔ απάντησε “θα περιμένετε λίγες ώρες και θα δείτε γιατί αυτά τα πράγματα δεν αναγγέλονται, θεωρώ, εκ της τηλεοράσεως” και συμπλήρωσε “Η ΝΔ θα πράξει αυτό που επιβάλει η συνείδηση του κόμματος με ευθύνη, με πατριωτισμό, με ρεαλισμό, αλλά ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει αυτά που μπορεί στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για να έρθει το θέμα να συζητηθεί στη Βουλή. Αυτό ζήτησε και από τον κ. Τσίπρα”.

“Η Βόρεια Μακεδονία με την υπογραφή του κ. Τσίπρα οι πολίτες της θα λέγονται Μακεδόνες και θα έχουν και μακεδονική ταυτότητα, άρα η “Νότια” Μακεδονία θα είναι μια περιοχή γεωγραφική, σύμφωνα με αυτά που υπογράφουν, που θα μπορεί να διεκδικηθεί. Όχι μόνο δεν αλλάζουν τα πράγματα στα Σκόπια, αλλά η ελληνική πλευρά τα δίνει όλα. Η συμφωνία αυτή έχει ουρές και θα αποκαλυφθούν” ανέφερε.

“Στη συμφωνία που υπογράφει ο Πρωθυπουργός, δεσμεύει όλη την κυβέρνηση, είτε την στηρίζουν όλοι ή όχι. Τίθεται θέμα για την κυβέρνηση αυτή” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ