ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ θα συνεχίζει να προσφέρει κάλυψη στον Δημήτρη Καμπόσο;

«Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του Δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δημήτρη Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Άργους εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι» αναφέρει αρχικά μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και συνεχίζει «ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από το 7:00 και μετά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ