Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας – Οργισμένη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

“Αρχισυμμορίτη” αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος του Κινήματος Αλλαγής καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων και τον κατηγόρησε ότι έριξε αντισυνταγματικά την προηγούμενη κυβέρνηση.

Παράλληλα, στήριξε το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες καθώς και την προειδοποίησή της για διαγραφές. “Όταν ο αρχηγός λέει εκλογές, τελείωσε” είπε χαρακτηριστικά. Ερωτώμενος σχετικά με το εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε “προφανώς και όχι”.

Έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το Κίνημα Αλλαγής και η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, οφείλουν να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, στην οποία αναφέρεται ακόμη ότι: «Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό news247 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ευτελίζουν κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης».

O Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Όσο ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να βαδίζει τον αδίστακτο δρόμο που ο ίδιος χάραξε, τόσο θα τον χαρακτηρίζω με τους όρους που αποδίδουν αυτό που πραγματικά είναι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ