Τι είπε ο Καμμένος για τις δηλώσεις Κουβέλη σχετικά με τις φρεγάτες

Στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη για τις φρεγάτες αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Ο αναπληρωτής υπουργός έχει την ευθύνη για την ελληνική αμυντική βιομηχανία” είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

“Έχει την αγωνία του και βεβαίως έχουμε κουβεντιάσει μαζί και μάχεται για να μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν τα ελληνικά ναυπηγεία, όπως επιθυμεί να προχωρήσει το πρόγραμμα των F16 για να πάρει η ΕΑΒ 150 εκατομμύρια. Στο πλαίσιο αυτό όταν άρχισε αυτή η διερεύνηση της υποθέσεως, το πρώτο που συζήτησα με τον κ. Κουβέλη είναι να εξετάσει και να δει τι δυνατότητες υπάρχουν αν προχωρήσει αυτό το σχέδιο για να εμπλακούν τα ελληνικά ναυπηγεία στην κατασκευή των φρεγατών. Η διαβεβαίωση από πλευράς των ελληνικών ναυπηγείων πως και μέσα στο καλοκαίρι ακόμα μπορούν να ξεκινήσουν, ήταν ένα σήμα για την δική μας δυνατότητα για την εκτέλεση του προγράμματος. Αυτό δεν έχει καμία διαφορά με αυτά που είπε ο κ. Κουβέλης, εγώ και η ελληνική κυβέρνηση” δήλωσε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας:

“Στόχος μας είναι τα ναυπηγεία και η ελληνική αμυντική βιομηχανία να ξαναγεμίζουν με εργαζόμενους. Αυτό είναι το σήμα που εξέπεμψε ο κ. Κουβελης και καλώς έκανε”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ