Επίσκεψη στη Μυτιλήνη από κλιμάκιο της ΝΔ στον απόηχο των πρόσφατων επεισοδίων

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στη σκιά των επεισοδίων που έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς, κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος, βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη.

Ήδη το κλιμάκιο το οποίο συναποτελούν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτής Β΄ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, ο τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας και ο βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφθηκε τον καταυλισμό και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας όπου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του. Στη συνέχεια συνάντησε και συζήτησε με κατοίκους της Μόριας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη γειτνίαση με το ΚΥΤ.

Ακολουθούν συναντήσεις των βουλευτών, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και με το δήμαρχο Λέσβου και επισκέψεις στο Νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής και το Επιμελητήριο Λέσβου. Στις 11.00 το πρωί έχει προγραμματισθεί συνέντευξη Τύπου.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ