Δημήτρης Καμμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ενημερώνει- Πρώιμες οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια- ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενημερώνει τους ΑΝΕΛ για τις αποφάσεις που λαμβάνονται και τις κινήσεις που γίνονται, προχώρησε ο Δημήτρης Καμμένος, στην πρωινή εκπομπή του epsilonTV.

“Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν υπάρχει καμία θεσμική επαφή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση, καθώς, όπως είπε “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά μόνος του”. 

Όσο αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργό, περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια τον Σεπτέμβριο, ο Δημήτρης Καμμένος τις χαρακτήρισε πρώιμες. “Φυσικά και είναι πρώιμο να λέγονται αυτά, διότι δεν έχουμε βγει, δύο φορές στις αγορές που πρέπει να βγούμε, μία 7ετία, μία 10ετία ακόμα, δεν έχει έρθει ακόμα το ΔΝΤ στο τέλος Απριλίου για την έκθεσή του, δεν έχουν τελειώσει τα stress test των τραπεζών, δεν έχουμε δει τι γίνεται με τα κόκκινα δάνεια, τον τουρισμό, τα φορολογικά έσοδα…”.

Σε ερώτηση για την διαφοροποίηση του Φώτη Κουβέλη για τα περί “ομηρίας” των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του, ενώ για τα ελληνοτουρκικά, ισχυρίστηκε ότι θα υπάρξει κλιμάκωση, καθώς οι Τούρκοι βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο, με την αντιπολίτευση να είναι χειρότερη από τον Ερντογάν.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ