Λοβέρδος για Novartis: Υπάρχει διάθεση κουκούλας στους μάρτυρες, κουκούλας και στην έρευνα – Γι’αυτό αρνήθηκα να πάω στην επιτροπή – ΒΙΝΤΕΟ

“Είπαμε ναι στην προανακριτική, αλλά για να κάνει έρευνα σε όλο το θέμα. Όχι, για να διαπιστώνει παραγραφές και να μην κάνει καμία έρευνα. Δεν με κάλεσαν για να πω το τι ακριβώς συνέβη, με κάλεσαν για να μιλήσουμε επί θεωρητικού θέματος περί των αρμοδιοτήτων της Βουλής. Αυτό είναι μια κωμωδία” δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Όταν έχει εξελιχθεί μια τέτοια πλεκτάνη σε τόσο μεγάλο βαθμό δικαιούμαι στο χώρο που δραστηριοποιούμαι ως πολιτικός και αφού συγκροτούμε επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης να μιλήσω. Όχι για το νομικό θέμα, και για το νομικό αλλά πρωτίστως για το πραγματικό θέμα. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους δεν τους γνώριζα, δεν πρέπει να το πω κάπου; Όταν μου το απαγορεύουν, δεν έχω κανέναν λόγο να νομιμοποιήσω μια ομάδα ανθρώπων, η οποία συνέρχεται για να κάνει τα δικά της” συμπλήρωσε.

Και οι δέκα αρνηθήκαμε. Αποχωρήσαμε όλοι, έμεινε μόνο η κυβερνητική πλειοψηφία. Κάτι συμβαίνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει είναι η διάθεση κουκούλας στους μάρτυρες, κουκούλας και στην έρευνα. Αυτό δεν μπορούσα να το στηρίξω γι’αυτό έκανα την επιστολή της άρνησης, πρώτα εγώ και οι υπόλοιποι μετά” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ