Άγρια κόντρα Δ.Καμμένου – Καββαδία

Την απόφαση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς να πάνε στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP) επέκρινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

«Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί» είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Εγώ λέω ότι ήταν πολύ άστοχη κίνηση» συμπλήρωσε.Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικό λόγο» τουΦώτη Κουβέλη για τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί «ομηρίας», ο κ. Καμμένος σχολίασε: εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».Έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Καββαδία. «Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων..», έγραψε στο Twitter η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος συνέχισε τη κριτική και μέσω Facebook κάνοντας λόγο για λάθος timing, τη στιγμή που δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στην Τουρκία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ