Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είστε large – Ο Σαμαράς προεξοφλεί ότι θα είμαι στον Κορυδαλλό – ΒΙΝΤΕΟ

«Σας ευχαριστώ κ. Μητσοτάκη γιατί τουλάχιστον εσείς προεξοφλείτε ότι θα κάθομαι σ’ αυτά τα έδρανα, διότι ο κ. Σαμαράς προεξοφλεί ότι θα είμαι στον Κορυδαλλό μετά τις εκλογές, είσαστε, πράγματι, large εσείς και μας δίνετε την ευκαιρία να καθόμαστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης», είπε γελώντας στη δευτερολογία του κατά τη συζήτηση για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Παύλου Πολάκη, με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικώς με την τιμολόγηση των φαρμάκων. ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Πάντως, μην αγχώνεστε, οι εκλογές θα γίνουν στην συνταγματικά καθορισμένη ημερομηνία, θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του ’19 και μέχρι τότε δεν θα υπάρχει “σκανδαλολογία”, θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και οι αθώοι θα είναι αθώοι και οι ένοχοι θα πληρώσουν τις ευθύνες τους», είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Εσείς ξαφνικά αλλάξετε θέση όταν είδατε κάποιους διαδηλωτές στους δρόμους. Εσείς αλλάξατε θέση, όχι εμείς, όχι εγώ», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ και σημείωσε ότι σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος έχει και διατυπώνει εξαρχής την εθνική γραμμή για σύνθετη ονομασία, erga omnes, δηλαδή αλλαγή και της συνταγματικής ονομασίας.

«Η ακροδεξιά είναι στο κόμμα σας», σημείωσε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ και τον κατηγόρησε για «εμμονή να επιτίθεται στην Αριστερά».

«Σας έχει πάρει την ηγεμονία η άκρα δεξιά και εσείς δεν είστε του μεσαίου χώρου, είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος, είστε κι εσείς ένας πολιτικός της άκρας δεξιάς», είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας .

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ