Τόσκας: Για εμάς δεν υπάρχουν “δικά μας παιδιά” – Εφαρμόζεται ο νόμος- ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μίλησε στο “Καλημέρα Ελλάδα” και αναφέρθηκε στον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη τονίζοντας ότι “καλό θα είναι να κάνει να κάνει τη δουλίτσα του και να μην προσπαθεί να συγκαλύψει τις ελλείψεις του αναζητώντας ευθύνες αλλού και να υλοποιήσει βέβαια τα μέτρα της Αστυνομίας που του έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη εδώ και έξι μήνες και να μην κρύβεται πίσω από μεγάλα λόγια. Προσωπικά, για την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου δημάρχου, εγώ δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει”.

“Όπως έχω δώσει συγχαρητήρια στην Αστυνομία πολλές φορές ή έχω αναλάβει ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν σε αυτή την περίπτωση εξέφρασα τον θυμό μου και την οργή γιατί δεν τηρήθηκαν αυστηρές, λεπτομερέστατες οδηγίες. Πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν καταστάσεις, γιατί η Αστυνομία είναι ένα αποτελεσματικό σώμα, και μετά τις οδηγίες που δόθηκαν και την ενεργοποίηση ενός καινούργιου σώματος που θα αυξήσει τον έλεγχο στο κέντρο της Αθήνας τα πράγματα θα πάνε καλύτερα” δήλωσε.

“200 αστυνομικοί θα βγουν σε πρώτη φάση στους δρόμους της Αθήνας. Εκεί που δεν μπορούν να τους βρουν κάποιοι υπηρεσιακοί, θα τους βρω εγώ και θα τους ξετρυπώσω, αλλά θα τους βρω αυτούς τους αστυνομικούς, στην Αττική υπάρχουν πολλές χιλιάδες αστυνομικών, θα τους ξετρυπώσουμε και θα πάνε όπου χρειάζεται. Αυτό το παιχνίδι που παίζεται πολλά χρόνια.” τόνισε.

Ερωτηθείς γιατί δεν συλλαμβάνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα ο Νίκος Τόσκας απάντησε ότι “οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί είναι να εφαρμόζουν τον νόμο. Επί εποχής μας δεν υπάρχει κανένα φρένο στην εφαρμοφή του νόμου, όπως γινόταν παλιά και ρώταγαν ‘είναι δικό μας παιδι για να τον συλλάβουμε;’. Για εμάς δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά, εφαρμόζεται ο νόμος. “

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ