Κουρουμπλής στον Realfm 97,8 για Novartis: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να με βάλουν στο κάδρο

“Καμία σχέση δεν έχει το όνομα μου με τη δικογραφία της Novartis” δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Επέλεξε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να βάλει στο τραπέζι και στο κάδρο εμένα. Εξήγησα τι έκανα και αυτό που λένε ότι δεν έκανα. Στη δικογραφία δεν αναφέρεται το όνομα μου. Καμία σχέση δεν έχει το όνομα μου με τη δικογραφία της Novartis. Απλώς ήρθε μαζί και η μηνυτήρια αναφορά τριών συναδέλφων και υπονοούνται τα ονόματα των υπουργών που ήταν το 2015. Είναι αστειότητες όσα λέγονται” τόνισε ο υπουργός.

“Το στρατηγικό λάθος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για μένα χθες ήταν ότι δεν βγήκαν να πουν ότι υπάρχει και σκάνδαλο και πολιτικές ευθύνες. Κάποιοι έχουν ευθύνες. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι έχει κάποιος και ποινικές ευθύνες; Δεν το πιστεύω. Πολλές φορές οι πολιτικοί έχουμε πληρώσει τα σπασμένα του να ανεχόμαστε την ελίτ του ιατρικού κόσμου να έχει κάνει όλα αυτά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ