Καρατζαφέρης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος δείχνει μια ελαφρότητα που δεν πρέπει να συνοδεύει τους υπουργούς Άμυνας

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι “υπάρχει μια τεράστια πίεση στους ώμους του κ. Τσίπρα από του Αμερικανούς, θέλουν να κλείσουν το θέμα άμεσα για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που θέλει να παραμείνει στην εξουσία θυσιάζει μερικά πράγματα, μεταξύ αυτών δυστυχώς είναι και το εθνικό μας θέμα”, ενώ συμπλήρωσε “Αν πάρουν το όνομα χάθηκαν τα πάντα”.

“Αν η Τουρκία χάσει ανατολικά, θα πάρει απο δυτικά και δυστυχώς εμείς δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Ο κ. Καμμένος δείχνει μια ελαφρότητα που δεν πρέπει να συνοδεύει τους υπουργούς Άμυνας. Φοβάμαι το “καυτό” επεισόδιο, ίσως προκύψουν πράγματα τα οποία χρόνια προσπαθούσαμε να αποφύγουμε” είπε αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις.

Για την Novartis τόνισε “έχω την εντύπωση ότι έχουν μπλεχτεί άνθρωποι που θα μπορούσαν να μην είναι σε αυτόν τον κυκεώνα, κάποιοι όμως βλέπω ότι έχουν ανησυχήσει πολύ, ο τρόπος αντίδρασης κάποιων δείχνει ενοχή. Ας ελπίσουμε να ξεκαθαρίσει το πράγμα, δεν βλέπω όμως όπως είναι η δικογραφία στη Βουλή να αντέχει σε έρευνα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ