Γεωργιάδης για Novartis: Όλο το έχει οργανώσει ο ίδιος ο Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

«Όλο το έχει οργανώσει ο ίδιος ο Τσίπρας. Ο σκοπός της ζωής μου θα είναι να το αποδείξω. Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Πολάκη δήλωσε ότι “ο κ. Πολάκης μίλησε στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη. Εφόσον η κυβέρνηση γνωρίζει, άρα δεν είναι προστατευόμενοι μάρτυρες. Ο κ. Πολάκης είπε ότι τους πιάσαμε, και κελάηδησαν. Άρα ήταν ένοχοι και έκαναν deal. Άρα ο Πολάκης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση τους γνωρίζει, άρα και η κυρία εισαγγελέας θα πρέπει να δώσει σήμερα τα ονόματα”.

Σύμφωνα με τον νόμο, διευκρίνισε, μόνο η εισαγγελία έπρεπε να ξέρει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, βάσει του νόμου, και από τη στιγμή που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τους ξέρει, πρέπει να αποκαλυφθούν.

«Ο κ. Κοντονής πως γνώριζε χθες το πρωί τις καταθέσεις των μαρτύρων πριν φθάσει η δικογραφία στη Βουλή; Άρα ο κ. Κοντονής πάει να πει ότι είχε γνώση της μαρτυρίας, όμως νομίμως δεν υπάρχει τρόπος να είχε γνώση. Έχει παραβιαστεί η διαδικασία και άρα δικαιούμαι να πω ότι είναι στημένη» σημείωσε ο πρώην υπουργός Υγείας.

“Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Έκαναν το λάθος της ζωής τους. Εγώ είμαι καθαρός και την τιμή και την υπόληψή μου την έχω ψηλά. Εγώ δεν είμαι Τσίπρας, που πήγε στην Τράπεζα Ροτσιλντ μόνος του, κρυφά και έχω καταθέσει 25 φορές ερωτήση γι’ αυτό το θέμα και έμεινε αναπάντηση” τόνισε ενώ συμπλήρωσε “φαντάζεστε να βγει αύριο ένας μάρτυρας κουκουλοφόρος και να πει ότι ο Τσίπρας πήγε να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζά τους για να βάλει μαύρα χρήματα;”.

«Όλο το έχει οργανώσει ο ίδιος ο Τσίπρας. Ο σκοπός της ζωής μου θα είναι να το αποδείξω. Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω”.

“Ο Τσίπρας με βραχίωνα τον Παπαγγελόπουλο το οργάνωσε, ελπίζω να μην είναι τόσο μπλεγμένος ο Κοντονής. Θα τα πω στην εξεταστική όλα, θα πω ποιος φίλος του Κοντονή είπε ότι το έχει στήσει ο Παπαγγελόπουλος και θα δείτε τι έχει να γίνει” κατέληξε.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ