Βούλτεψη στον Realfm 97,8: Θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Στη διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Ασφαλώς θα πάω στο συλλαλητήριο… Εδώ αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική, εδώ είναι ένα από τα δύο πιο σοβαρά εθνικά μας θέματα, τα οποία έχουν διαστάσεις που αφορούν τις μέλλουσες γενιές. Πρόκειται για μέγα εθνικό θέμα, με τρομερές διαστάσεις, εδώ εάν γίνει το λάθος θα το πληρώσει η πατρίδα ολόκληρη και οι επόμενες γενιές” είπε μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

“Το πρόβλημα είναι ο αλυτρωτισμός και όλα τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν εκεί και αφορούν σε διεκδικήσεις, δηλαδή το Σύνταγμα, τη γλώσσα, το εάν υπάρχει σλαβομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, είναι πολλά τα πράγματα… Πρέπει την κρίσιμη ώρα να λαμβάνουμε υπόψιν μας όλα τα στοιχεία”.

“Πιστεύω ότι επειδή ο κ.Τσίπρας έχει υπογράψει για μνημόνια, υπερταμεία, περικοπές, προνομοθέτηση για περικοπές στο μέλλον και δεν του βγαίνει το παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο, έψαξε να βρει κάτι να αντικαταστήσει το προπαγανδιστικό σύνθημα ‘βγαίνουμε από τα μνημόνια’… Του έχουν πει θα σου κόψουμε το χρέος, θα μας δώσεις αυτό. Κάνει συναλλαγή, δεν θέλει όμως να την ομολογήσει αυτή την άθλια συναλλαγή γιατί η Μακεδονία είναι ανεκτίμητη. Για αυτό δεν το λέει και κάνει μυστικές διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση” σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ