Σκουρλέτης: Ελπίζω η άποψη του Καμμένου να μην μπλοκάρει τη λύση για το Σκοπιανό- Ωφείλει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση- ΒΙΝΤΕΟ

Εμμένει στην άποψή του πως η θέση του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό είναι λάθος, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, που παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.«Πρόκειται για μία παραίνεση προς όλους. Όταν αναφερόμαστε σε ζητήματα σαν της FYROM, δεν είναι από αυτά της καθημερινότητας. Αυτό το θέμα μας απασχολεί τα τελευταία 25 χρόνια. Απαιτείται η μέγιστη υπευθυνότητα, η μέγιστη ωριμότητα, δεν είναι ένα θέμα που προσφέρεται για αντιπολιτευτικές κορώνες κι αυτό ισχύει για όλους, μηδενός εξαιρουμένου», εξήγησε ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε στον Realfm 97,8 για τη στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου προσωπικά στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο κ. Σκουρλέτης είπε μεταξύ άλλων ότι ο Πάνος Καμμένος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας οφείλει να υπερασπιστεί τη θέση της κυβέρνησης και η άποψη που εκφράζει ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. είναι προσωπική.

«Υπήρξαν φωνές σε αυτή τη συγκέντρωση, που είναι σημαντική για τις μέρες μας, οι οποίες ήθελαν να της βάλουν ένα συγκεκριμένο προφίλ», σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και προσέθεσε ότι ήταν λάθος η συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο συλλαλητήριο και σημείωσε πως έχουν κάνει πολλαπλά λάθη στο Σκοπιανό.Ο Υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε λάθος τη θέση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. για δημοψήφισμα και εξέφρασε την ελπίδα η άποψη του Πάνου Καμμένου δεν θα μπλοκάρει τη λύση στο Σκοπιανό.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ