Χρυσοχέρα …μεταγραφή- Αυτές τις σπεσιαλιτέ θα ετοίμαζε στον πρωθυπουργό η Μεγαλοοικονόμου

Τα φαγητά που θα επέλεγε για να προσφέρει στον πρωθυπουργό, αποκάλυψε η νέα μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Η κ. Μεγαλοοικονόμου, επιλέγει τα σουτζουκάκια για κυρίως μενού, ενώ για γλυκό προτιμά τα αμυγδαλωτά Κυθήρων, συνοδευόμενα από το παραδοσιακό Λικέρ των Κυθήρων, τη φατουράδα. 

“Είναι ένα πανέξυπνο άτομο, πολύ ζεστό που δεν έχει την υπεροψία του πρωθυπουργού”, ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου για τις εντυπώσεις που απέσπασε κατά τη συνάντηση της με τον κ. Τσίπρα. “Μιλήσαμε πάρα πολύ φιλικά, δεν μιλήσαμε καθόλου κομματικά, μου είπε για τα διαδικαστικά στην ένταξη στο ΣΥΡΙΖΑ”, συμπλήρωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου. 

Όσο αφορά το Σκοπιανό, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονομου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Βάζουμε τον πρωθυπουργό να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να δείξει ότι εκείνος είναι ο κακός. Μα δεν είναι εκείνος ο κακός. Πέρασαν τόσες κυβερνήσεις από τότε. Γιατί είχαν πετάξει το μπαλάκι στην εξέδρα; Για να μην πάρουν την καυτή πατάτα; Όλο στον κ. Τσίπρα η καυτή πατάτα;” 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ