Η απάντηση του Δημήτρη Καμμένου στον Ζουράρι για το “ακρόκρημνος” – ΒΙΝΤΕΟ

Την ικανοποίησή του για την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.Ο κ. Καμμένος, ο οποίος πρώτος αντέδρασε στις δηλώσεις του κ. Ζουράρι, λέγοντας «ή εκείνος ή εγώ», τόνισε ότι «με την παραίτησή του διευκόλυνε την κυβέρνηση».

«Για μένα προσωπικά έχει λήξει το ζήτημα, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με τον Κώστα, τον σέβομαι και τον αγαπώ σαν καθηγητή και τα βιβλία του τα διαβάζω, όμως κάποιες φορές ξεπερνά τα εσκαμμένα, δημιουργεί κάποια ζητήματα συναδελφικά και διχαστικά. Είναι ο χαρακτήρας του αλλά αυτό ως υφυπουργός Παιδείας δεν θα πρέπει να το κάνει διότι η παιδεία δεν είναι να χρησιμοποιεί συνθήματα των ακραίων φιλάθλων στον δημόσιο λόγο συν ότι προσβάλει μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού» είπε ο κ. Καμμένος.Σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό «ακρόκρημνος» που του απέδωσε ο κ. Ζουράρις, μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1,είπε ότι είναι «αυτός που παίρνει ρίσκα και δεν φοβάται τους γκρεμούς. «Τον ευχαριστώ πολύ». Λίγο αργότερα μάλιστα απάντησε στον Κώστα Ζουράρι και με σχετική ανάρτηση στο Facebook

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, είπε ότι ίδιος δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, καθώς θα βρίσκεται στο εξωτερικό, όμως διευκρίνισε πως εάν ήταν στην Ελλάδα, θα πήγαινε. «Οι βουλευτές μας στη βόρεια Ελλάδα θα πάνε», σημείωσε.Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με την πρόταση του πρόεδρου των ΑΝΕΛ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ο υπογράμμισε πως δεν είναι «κάθετα υπέρ» διότι πάντοτε μελετά «ποια θα είναι η ερώτηση του δημοψηφίσματος».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ