Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά ΚΚΕ: Θέλουν να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Αν το θέλουν δεν θα κωλώσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Του Αντώνη Αντωνόπουλου

Σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ με αφορμή την δράση του ΠΑΜΕ και την παρουσία μελών του στο γραφείο της υπουργού Εργασίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος απαντώντας στην οξύτατη κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από ΚΚΕ αναφορικά με τη ρύθμιση που προωθείται για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του για το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση για το μέλος του ΠΑΜΕ που είχε πρωταγωνιστήσει στις διαμαρτυρίες στο γραφείο της υπουργού Εργασίας.

«Είναι επαναστάτης φασίστας εκείνος που χτυπάει το χέρι μπροστά στην υπουργό» είπε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΚΚΕ συνέχισε την προκλητική επίθεση λέγοντας: «Τι θέλουν δηλαδή να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Αν θέλουν μπορούμε να το κάνουμε… ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε…».

Επικράτησε ένταση και αντίδραση των βουλευτών του ΚΚΕ γεγονός που «ανάγκασε» τον κ. Παπαδόπουλο να χαμηλώσει τους τόνους υποστηρίζοντας «πως δεν συνάδουν με την Αριστερά αυτά που κάνετε… εμείς παλιά βάζαμε τα στήθια μπροστά, δεν μπαίναμε μέσα να χτυπάμε τα χέρια μπροστά στην υπουργό».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ