Ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό: Να σταματήσει η μυστική διπλωματία και ο διχασμός

Στο Σκοπιανό αναφέρθηκε εκ νέου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Πέλλα και την Πιερία ζητώντας από την κυβέρνηση να σταματήσει τη μυστική διπλωματία και να ενημερώσει την αντιπολίτευση για το μείζον αυτό ζήτημα.

«Στην περιοδεία μου στην Πιερία και την Πέλλα, εδώ από τα βορειότερα σύνορα της χώρας, θέλω να καλέσω την κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, να ενημερώσει υπεύθυνα την αντιπολίτευση για το μείζον ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και να σταματήσει, επιτέλους, να επιδίδεται σε μυστική διπλωματία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ζητώ επίσης από την Κυβέρνηση να σταματήσει να διχάζει τους Έλληνες. Και να σταματήσει να ταυτίζει ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων με την άκρα δεξιά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέληξε: «Οι πολιτικές αυτές δεν ευνοούν την εθνική συνεννόηση και την εθνική συναίνεση, που τόσο απαραίτητη είναι για να αντιμετωπιστεί ένα κρίσιμο εθνικό θέμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ