H Κωνσταντοπούλου στον Realfm: Προσφυγή για αναστολή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών – Εγκαλεί τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 αποκάλυψε ότι εκπροσωπώντας συμβολαιογράφο έχει προσφύγει στο πρωτοδικείο εναντίον του προέδρου των συμβολαιογράφων Γιώργο Ρούσκα, θεωρώντας παράνομη και αντισυνταγματική την διαδικασία ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

«Ο κ. Ρούσκας καλείται ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου να υπερασπιστεί την απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί την συμβολαιογράφο Έλενα Καραγεωργοπούλου που έχει προσβάλει την απόφαση.

«Απέναντι σε αυτή την κλίκα, σ’ αυτήν την μαφία που παραδίδει στους ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, θα κάνω κάθε ενέργεια πολιτική, νομική, κινηματική», τόνισε η πρέοδρος της Πλεύσης ελευθερίας, προσθέτοντας ότι «αυτοί που πιστεύουν ότι θα παραδώσουν με μαφιόζικες διαδικασίες τα σπίτια του λαού στους πλειστηριασμούς θα βρουν μπροστά τους παρά πολλά».

Διευκρίνισε ότι η προσφυγή εναντίον του προέδρου των συμβολαιογράφων κ. Ρούσκα έγινε διότι η διαδικασία διενεργείται βασίζεται πάνω σε μια πλαστή απόφαση που έφτιαξε ο ίδιος με τους αρμόδιους υπουργούς.

Πηγή ρεπορτάζ: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ