Debate Μπάρκα – Γεωργιάδη στον RealFm 97,8 για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν απάντησαν σε κανένα από τα ερωτήματα. Κατέθεσαν ένα σωρό έγγραφα, άσχετα με αυτό που ρωτούσαμε” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε: “έρχεται ο κ. Τσίπρας στη βουλή και τι λέει για να σώσει τον κ.Καμμένο; Ότι ο πρέσβης της Ελλάδος στη Σαουδική Αραβία και ο πρόξενος της Ελλάδος στη Σαουδική Αραβία είναι προδότες… Για να σώσει τον Καμμένο ο κ. Τσίπρας έδωσε βορά και τον πρέσβη και τον πρόξενο μέσα στη βουλή, με τρόπο που δεν έχει γίνει ξανά από πρωθυπουργό ποτέ στην ιστορία”.

Ο κ. Μπάρκας με τη σειρά του δήλωσε ότι “από τη χθεσινή συζήτηση και από αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προκύπτει η γύμνια της ΝΔ και του προέδρου της… Η ΝΔ επιχειρηματολογεί με βάση ένα κατεστημένο που αυτό που θέλει να κάνει είναι να ρίξει την κυβέρνηση”.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε “ο κ. Τσίπρας από χθες αποφάσισε να μπει στο κάδρο της μίζας”. Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Μπάρκα ο οποίος είπε ότι “ελπίζω να μην συμφωνεί η σύσσωμη ηγεσία της ΝΔ και ο πρόεδρος της, ότι ο πρωθυπουργός της χώρας παίρνει μίζες… Αυτή είναι η γύμνια της ΝΔ. Η ΝΔ δεν θα μας κουνάει το δάχτυλο, δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ