Ο Λοβέρδος στον Realfm 97,8 για τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε στη βουλή

Στα έγγραφα που κατέθεσε στη βουλή σχετικά με τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Η ουσία του θέματος είναι όσα έχουν συμβεί με τη Σαουδική Αραβία και το τι ακριβώς έχει κάνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε βάρος των συμφερόντων της χώρας… Επειδή είναι άσχετοι, αδέξιοι αλλά και ασυντόνιστοι την ποταπότητα τους και τις πομπές τους δεν τις κρύβουν με τα όσα λένε για τα απόρρητα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

“Εγώ στη βουλή κατέθεσα δύο έγγραφα τα οποία μπορούν να κατατεθούν και έχουν δημοσιευτεί. Αφορούν το πώς ήρθε εδώ η αποστολή των πραγματικών Σαουδαράβων χωρίς μεσάζοντες και πώς τους έδιωξαν οι Έλληνες, με τις εντολές του κ. Καμμένου και δεν έγινε μία συμφωνία από την οποία η Ελλάδα θα κέρδιζε 66 εκατ. ευρώ. Και τρία έγγραφα τα οποία εμπεριέχουν την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τη διακρατική συμφωνία με την επισύναψη ως διακρατικής συμφωνίας εκείνου του δήθεν κειμένου που τάχα μου είναι διακρατική συμφωνία, που όμως το έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Καμμένος… Αυτά δεν τα έδωσα για να δημοσιευτούν, αυτά τα έδωσα για να κατατεθούν ως απόρρητα σε αίθουσα της βουλής και να τα βλέπει όποιος βουλευτής θέλει”.

“Καλώ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να αποκηρύξει τον μεσάζοντα και να πει την αλήθεια” σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ