Επίθεση της Γεννηματά στον Καμμένο: Γνωστός διώκτης του Τύπου

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπολύει η Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας τον “διώκτη του Τύπου”.

“Ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών. Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη” τονίζει η Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ σημειώνει ότι «ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση». Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπόθεση σχετίζεται με προσπάθεια του κ. Καμμένου «να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία».

Σχετικό tweet ανέβασε ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης: «Οι ασφαλίτες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου πήγαν να συλλάβουν τον διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λάμψια. Ό,τι κι αν κάνουν η δημοκρατία θα κερδίσει. Μετά το ’74 άλλωστε πάντα βγαίνει κερδισμένη».

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ