Τσίπρας: Ανομία είναι και οι εκβιαστές, οι λαθρέμποροι χρυσού, η Siemens και τα «δώρα» σε πολιτικούς – BINTEO

“Ανομία και εγκληματικότητα δεν είναι μόνο οι μολότοφ, είναι οι εκβιαστές,οι λαθρέμποροι χρυσού, η Siemens και τα “δώρα” σε πολιτικούς, η διαφθορά, τα ατελείωτα σκάνδαλα του λευκού κολάρου”, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του στην “Ώρα του Πρωθυπουργού”

“Δεν τολμήσατε να αποπέμψετε τον κ. Αυγενάκη για τις συναλλαγές του με το παρακράτος. Αντ΄ αυτού, γι άλλη μια φορά, εκφράστε τη βεβαιότητά σας ότι θα νικήσετε στις επόμενες εκλογές. Ο ελληνικός λαός θα είναι τελική ετυμηγορία. Αλλά να είστε σίγουρος. Σε καμία χώρα του κόσμου, ούτε και στην Ελλάδα, η Siemens δεν κέρδισε εκλογές”, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

“Γιατί παρέχετε αυτή τη στήριξη στον κ. Αυγενάκη;” ρώτησε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη. “Τον κρατάει ο κ. Αυγενάκης και δεν του ζητάει εξηγήσεις” είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: “Ο κ. Αυγενάκης, ενώ κατάγεται από μία περιοχή που έχει φιλότιμο, αντί να δώσει εξηγήσεις, απολύει τον έμπιστό του, ο οποίος συνομιλώντας με μαυροαγορίτη φέρεται να λέει ότι ο άριστος συνεργάτης σας είναι αυτός που διευκόλυνε να αποφυλακιστεί ένας εκ της σπείρας των απαγωγέων του Παναγόπουλου. Αντί να ζητήσετε εξηγήσεις, έρχεστε εδώ και επικεντρώνετε την κριτική σας στο Μέσο που δημοσίευσε τη δικογραφία” ανέφερε κατά την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ