Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ στον Realfm 97,8: Διχαστικές οι δηλώσεις Βούτση

“Διχαστικές” χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη Θρησκεία η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Η δήλωση του Προέδρου μας ήταν μία αυτονόητη αντίδραση. Οι απόψεις οι οποίες εκφράζουν μία αληθινή μειοψηφία στη χώρα δεν θα έπρεπε να διατυπώνονται από έναν θεσμικό παράγοντα του επιπέδου ενός Προέδρου της Βουλής, πολλώ δε μάλλον όταν αυτές είναι καταφανώς διχαστικές και σκανδαλίζουν τους πιστούς της χώρας” είπε μεταξύ άλλων η κ. Παπαδοπούλου και πρόσθεσε:

“Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εντασσόμαστε με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων σε αυτό το θέμα… Είναι γνωστό ότι παρά το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε δεν έχουμε ταυτιστεί όπως ταυτίστηκε η ΝΔ του κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου όταν κυβέρνησαν. Εμείς διατηρούμε τις διαφορές μας, παρόλα αυτά συνεργαζόμαστε για δύο ιεραρχημένους στόχους. Ο ένας είναι να ξεφύγουμε από το καθεστώς των μνημονίων στο οποίο μας έβαλαν και ο δεύτερος είναι η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ