Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Καρακώστα – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

Oι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στη φορολογία.

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ενδεικτικός της έντασης.Καρακώστα: Όσον αφορά σε αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης, φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους τους έχουν έρθει λίγο, λίγο χαμηλότερα.Γεωργιάδης: Πρώτα από όλα από ό, τι θυμάμαι είστε πολύ πιο πλούσια από εμένα, άρα δεν δέχομαι να μου κάνετε τέτοιες ειρωνείες κυρία ΚαρακώσταΚαρακώστα: Μην με διακόπτετε, μιλώ για την γειτονιάΓεωργιάδης: Είστε πολύ πλουσιότερη εμού και δεν δέχομαι ειρωνεία στην τηλεόραση για την οικονομική μου κατάσταση και τις παρέες μου. Επειδή είστε ζάμπλουτη λοιπόν μπροστά σε μένα, παρακαλώ πολύ όχι ειρωνείες. Είστε μία από τους ζάμπλουτους του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικές αιχμές εγώ δεν δέχομαι από κανέναν και δη από ΣΥΡΙΖΑίο. Πάρτε πίσω λοιπόν την ειρωνεία και μιλήστε στον κόσμο για τους φόρους.Καρακώστα: Εγώ δεν παραπονέθηκα ποτέ για τους φόρους που πληρώνωΓεωργιάδης: Μια ζάμπλουτη σαν κι εσάς να κάνει σε μένα που δουλεύω από τα 19 μου μαθήματα ταξικής συνείδησης πάει πολύ…Καρακώστα: Επειδή η γειτονιά μου ξέρει ποια είμαι…Γεωργιάδης: Κι εγώ ξέρω ποια είστε γι’ αυτό μη με προκαλέσετε περισσότερο. Τα πόθεν έσχες τα διαβάζω εγώ των ανθρώπων… Γιατί μας το παίζουν κακομοίρηδες και φτωχοί…Ζάμπλουτη είναι η κυρία που θα μας κάνει μαθήματα ταξικότητας.Καρακώστα: Απλά δηλώνω ενώ εσείς δεν δηλώνετε. Έχει μεγάλη διαφορά το ποιος δήλωνε και το ποιος δεν δήλωνε.Γεωργιάδης: Αντί να κρύβεστε στο σπίτι σας από ντροπή για τα ψέματα που λέγατε τόσα χρόνια βγαίνετε με ύφος στην τηλεόραση. Ζάμπλουτη.Καρακώστα: Ξέρετε ότι ο Μαντέλης πήρε τη σειρά του και έρχεται και η δική σας σειρά, αυτά που κλέβατε και κρύβατε. Αφήστε αυτούς που δηλώνουν… Αφήστε τα αυτά…Γεωργιάδης: Ειρωνείες όχι σε μένα, σε άλλους. Εκεί που σας παίρνει, όχι σε μένα.. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ