Νέα επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη – Τι λέει για τον Άρειο Πάγο

Με ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παυλος Πολάκης επιτίθεται στους δικαστές του Αρείου Πάγου, σχολιάζοντας ότι έλαβαν απόφαση υπέρ των εργοδοτών.

“Δεύτερη ,εντός ολίγων ημερών ,ΒΑΘΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ, ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

Προφανώς τυχαίο γεγονός (εδώ γελάνε).Μιλήστε μου ξανά για νομικό πολιτισμό και τις εξελίξεις σε αυτόν ,σηκώστε το φρύδι από αγανάκτηση για προσβολή της Δικαιοσύνης και της δημοκρατίας ,βγάλτε ανακοινώσεις περί ανεξαρτησίας του τρίτου πυλώνα ….

Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης που “δαγκώνει τους αδύναμους”και πείτε μου για αστοιχείωτους .

Ο σεβασμός κατακτάται ΔΕΝ απονέμεται !!!!!” γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Αφορμή αποτέλεσε η υπ’ αριθμόν 114/2017 απόφαση του ο Άρειος Πάγος που ανατρέπει τη Nομολογία για την επίσχεση εργασίας επιδεινώνοντας τη θέση των εργαζομένων.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 114/2017 απόφαση του Β2 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου «…από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 5 παρ . 3 του ν. 2112/1920 και 173, 200 και 288 ΑΚ συνάγεται ότι σε περίπτωση αποχής του μισθωτού από την εργασία του, που δεν οφείλεται σε ασθένεια βραχείας διάρκειας ή λοχεία ή στην κατά το νόμο 3514/1928 στράτευσή του, αλλά σε άλλη αιτία, όπως σε επίσχεση της εργασίας του, το δικαστήριο, εκτιμώντας γενικά τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η αποχή, κρίνει σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης και αφού ληφθούν υπόψη και τα συναλλακτικά ήθη, αν η αποχή αυτή, κατά κρίση αντικειμενική, πρέπει να θεωρηθεί ως σιωπηρή δήλωση βούλησης του εργαζόμενου να λύσει τη σύμβαση εργασίας του, δηλαδή ως σιωπηρή εκ μέρους του καταγγελία αυτής, με όλες τις δυσμενείς γι’ αυτόν επιπτώσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ