Λεβέντης: Μία κυβέρνηση 153 βουλευτών δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων και των επενδύσεων αναφέρθηκε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι μία κυβέρνηση 153 βουλευτών δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις, κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα φέρει τα χρήματά του σε μία χώρα που κινδυνεύει κάθε μέρα να χάσει την δεδηλωμένη. “Φανταστείτε ο κ. Σακελλαρίδης και η κ. Κατριβάνου να μην είχαν παραδώσει τις έδρες τότε η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει. Δεν είναι αυτές συνθήκες για επενδυτές” σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι “η απόφασή μου να στηρίξω την κυβερνητική επιλογή για την κυβερνητική αναλογική, είναι αίτημα της Ένωσης Κεντρώων 50 χρόνια, για να αλλάξει σελίδα η χώρα και να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας” ενώ πρόσθεσε ότι “το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο μεγάλος δημόσιος τομέας και η απουσία μεταρρυθμίσεων, εάν προσθέσουμε ότι και ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου κρύβεται, τότε το πρόβλημα μεγαλώνει”.

“Σε μία χώρα που δεν κάνεις αξιολόγηση και δεν βρίσκεις τους αργόμισθους σε υποχρεώνουν να τα ξεπουλήσεις όλα και έτσι πουλάμε κοψοχρονιάς τα πάντα. Πιστεύετε ότι χωρίς επενδύσεις θα βγούμε από τα μνημόνια; Εάν το πιστεύετε, τότε μείνετε όσο θέλετε στην εξουσία. Το πολιτικό σύστημα ευθύνεται για το χάλι της χώρας” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ