Παπαδημούλης: Αν δεν συνεννοηθούμε τώρα, πότε θα συνεννοηθούμε;

«Θα περίμενα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει το τηλέφωνο, να μιλήσει με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε και να στηρίξει την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα άνοιγε τον δρόμο για να γίνει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 και αναρωτήθηκε:

«Αν δεν συνεννοηθούμε τώρα, πότε θα συνεννοηθούμε;». Παράλληλα πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακούει περισσότερο τον Νίκο Δένδια, παρά τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Εάν είχαν γίνει οι εκλογές στη Γερμανία, η συμφωνία θα είχε κλείσει στο Eurogroup της 22ας Μαΐου», επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης. Σημείωσε επίσης ότι «όσο πιο γρήγορα έχουμε συμφωνία τόσο καλύτερα» και πρόσθεσε ότι οι ισχυροί παίκτες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι πιέζει με τον τρόπο του να βρεθεί λύση για το χρέος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ