Κόντρα Θεοδωράκη και Ψαριανού με την “Αυγή”

Κόντρα έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές τους Σταύρο Θεοδωράκη, Γρηγόρη Ψαριανό και την εφημερίδα «Αυγή».

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε το tweet του Γρηγόρη Ψαριανού λίγα λεπτά μετά την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, όπου χαρακτήριζε ηθικούς αυτουργούς τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Παππά. «Τσίπρας, Παππάς, Καμμένος και λοιποί καπεταναίοι καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο! Μάλιστα. Αυτοί. ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ» έγραψε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Λίγο αργότερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε δικό του tweet ανέφερε: «Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία».

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα επιτέθηκε στους δύο πολιτικούς. Έκανε λόγο για «θλιβερή παραφωνία στο κλίμα ομόθυμης καταδίκης της δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης», επισημαίνοντας πως ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε «ηθικούς αυτουργούς» τους «Τσίπρα, Παππά, Καμμένο και λοιπούς καπεταναίους» και πως ο επικεφαλής του Ποταμιού «κινείται στο ίδιο κλίμα» με τη φράση του αναφορικά με όσους «σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία».

Έτσι ο κ. Θεοδωράκης επανήλθε με νέα ανάρτησή του και αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Αυγής, έγραψε σχετικά: «Κι όμως! Ενόχλησε την “Αυγή” η φράση μου: “Εχθροί μας είναι και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία”! Άμα έχεις τη μύγα…».

Όσο για τον Γρηγόρη Ψαριανό, επιτέθηκε με δηλώσεις του στα Parapolitikafm στην εφημερίδα. «Μεγαλώσαμε με μία ΑΥΓΗ στο χέρι επί δεκαετίες, μάλιστα σε συνθήκες σχεδόν παρανομίας των γονιών μας στην Αριστερά και ντρέπομαι πάρα πολύ για το κατάντημα της μεγάλης ιστορικής εφημερίδας. Έχει καταντήσει μία φυλλάδα που διασπείρει συκοφαντικές και ψευδείς ειδήσεις, σπιλώνει υπολήψεις, έχει υβριστικά άρθρα», ανέφερε. Δείτε τα tweets:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ