Κόντρα Γεωργιάδη – Βέττα μπροστά και πίσω από τις κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα είχαν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σε πρωινή, ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.Ο κ. Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ και αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό τον αποκάλεσε: «καιροσκόπο, τυχοδιώκτη, ανεύθυνο και παλιόπαιδο», ενώ επανέλαβε ότι «πρέπει να φύγει σήμερα». «Και να ξέρει ο κ.Τσίπρας, ότι επειδή καθυστερεί, είναι στα όρια να πάρει τη χώρα στο λαιμό του».Την ώρα που ο κ.Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ο κ. Βέττας βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, περιμένοντας μετά το διαφημιστικό διάλειμμα να καθίσει στο πάνελ της εκπομπής, με τον κ. Γεωργιάδη να απευθύνεται και σε εκείνον.

Στη συνέχεια, ο κ. Βέττας κάθισε στο πάνελ, στη θέση του κ.Γεωργιάδη απαντώντας: «Βλέπεις ενδεικτικά παραδείγματα ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μηδενική, πολιτική άποψη και πρόταση, την οποία όμως δίνουν με απίστευτη πληθώρα λέξεων και φράσεων. Εμείς, στη δική μας περιοχή αυτούς τους λέμε πολιτικούς τενεκέδες».

Εν συνεχεία, ο κ.Γεωργιάδης σχολίασε για την τοποθέτηση του κ.Βέττα: «Και εδώ ο σχολιασμός του Βέττα εν τη απουσία μου….Σωκράτης “εν τη απουσία μου επιτρέπω και να με δείρουν”…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ