Άναψαν φωτιές οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στο Λονδίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο σχόλιό του το κυβερνών κόμμα, «ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές “να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές”! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.Υπενθυμίζεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στο Skynews και στο CNBC, κάλεσε τους επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι η χώρα μας είναι το καλύτερο μέρος για να επενδύσει όποιος ενδιαφέρεται, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.«Η αξιολόγηση θα κλείσει και μετά από μία περίοδο -σύντομη εκτιμώ- ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα στην πιο φιλελεύθερη Ελλάδα που φαντάζεστε. Μετά τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την ελληνική οικονομία να εκραγεί! Αν έχετε χρήματα ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι πολύ φθηνά τώρα. Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη. Να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ξεκαθαρίζοντας ότι το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι το νόμισμα.Η απάντηση του Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έδωσε την απάντησή του στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι πραγματικά ανόητοι! Που πέσαμε…»

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Λίγο αργότερα ξέσπασε και κόντρα ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter.

«Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή την συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα “πουλήστε Ελλάδα” τι θα έλεγες», έγραψε στον λογαριασμό του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Για να έρθει λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος να απαντήσει.

“Κύριε @AdonisGeorgiadi σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της @NeaDemokratia εκτός από troll στο twitter…”, σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε την ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ