Τοποθέτησαν τον Φίλη στην Επιτροπή της Βουλής για τα εξοπλιστικά

Στην Επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής τοποθετήθηκε ο Νίκος Φίλης, παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει για τα εξοπλιστικά προγράμματα, προκαλώντας ενδοκυβερνητικό ζήτημα. Μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι ο κ. Φίλης ήταν έτοιμος να καταθέσει επερώτηση προς τον κ. Καμμένο για τα εξοπλιστικά, μαζί με άλλους 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, με απόφαση που υπογράφει ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, τοποθετούνται στη Διαρκή Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της βουλής ο Νίκος Φίλης, ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Θοδωρής Δρίτσας. Οι τρεις βουλευτές αντικαθιστούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, Ανδρέα Ριζούλη και Ευαγγελία Βαγιωνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ίδιος ο κ. Φίλης ζήτησε να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη επιτροπή.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι συνήθως δίνεται προτεραιότητα στους πρώην υπουργούς για τις επιτροπές στις οποίες θα τοποθετηθούν και η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν αποτελεί κάποιο μήνυμα προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή τον Πάνο Καμμένο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ