Καμμένος: Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον ΑΝΤ1 το πρωί και απάντησε σε ερώτηση σχετική με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.«Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, υπενθυμίζοντας την αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν ο κ. Φίλης, βρέθηκε σε κόντρα με την Eκκλησία καθώς και την δήλωσή του για την γενοκτονία των Ποντίων.

«Όταν ήταν ο κ. Φίλης και επιτέθηκε στους Ποντίους, του απαντήσαμε και τον μπλοκάραμε. Όταν βγήκε και επιτέθηκε κατά της Ορθοδοξίας, τον μπλοκάραμε. Θα τον ξαναμπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τα εξοπλιστικά και την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

«Τώρα αν θέλει συνεργασία με τα βρώμικα, και να πάει που λέει να δει τον κ. Παπανδρέου, Βενιζέλο και Λοβέρδο, τότε να πάει και να βγάλει τον Τσοχατζόπουλο από την φυλακή για να κάνουν μια ωραία παρέα. Όταν επιτέθηκε στην εκκλησία και τους Ποντίους με ανοίκειο τρόπο, του απαντήσαμε καταλλήλως, διότι αυτό παραβίαζε την αρχή της συνεργασίας μας» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και συνέχισε λέγοντας ότι «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από το να συζητάμε μεμονωμένες δηλώσεις».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ