Κουμουτσάκος: Η επιστολή της Κομισιόν αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης

Την επιστολή του Κοινοτικού Επιτρόπου Γκίντερ Έτινγκερ προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της διαχείρισης των τηλεοπτικών αδειών, που δημοσίευσε η εφημερίδα “Καθημερινή”, σχολιάζει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας ότι «η επιστολή – κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκαλύπτει το σχέδιο της Κυβέρνησης».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η επιστολή – κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκαλύπτει το σχέδιο της Κυβέρνησης.

– Να χειραγωγήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές

– Να συγκεντρώσει στα χέρια της υπερεξουσίες

– Να ελέγξει τη ενημέρωση των Ελλήνων.

Παρά τις πρόσφατες, περί του αντιθέτου, διαβεβαιώσεις του “Υπουργού Προπαγάνδας”, η χώρα διασύρεται και πάλι με ευθύνη της Κυβέρνησης.

Αυτήν τη φορά ο διασυρμός αφορά στον ίδιο τον πυρήνα της Δημοκρατίας. Στο θεμελιώδες δικαίωμα του πολίτη να ενημερώνεται ελεύθερα και ανεμπόδιστα.

Η απάντηση που έσπευσε να εκδώσει ο κ. Παππάς, είναι άσχετη με την ουσία του μείζονος ζητήματος Δημοκρατίας που εγείρεται. Είναι ομολογία διολίσθησης στον καθεστωτικό αυταρχισμό.

Το σχέδιο τους δεν θα περάσει. Η Δημοκρατία δεν θα υποκύψει.

Ο νόμος “Παππά – Σπίρτζη” πρέπει να καταργηθεί και το ΕΣΡ να αναλάβει τις πλήρεις αρμοδιότητές του χωρίς χειραγώγηση από “Υπουργούς – καναλάρχες”.

Οι δημοκρατικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις οφείλουμε αντίδραση σε κάθε μεθόδευση  αυταρχισμού σε θέματα θεσμών και Δημοκρατίας την οποία επιχειρεί να πλήξει η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΤΗΣΕΕ: “Στον αέρα ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών”

Εξηγήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες ζητά με επιστολή της η Κομισιόν

Παππάς: Δεν έχει αξιοπιστία η διαστρέβλωση και το ψέμα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ