Φάμελλος: Αυτά είναι τα μόνα και τελευταία μέτρα που φέρνουμε

«Η δέσμευση της κυβέρνησης είναι ότι αυτά είναι τα μόνα και τελευταία, δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία φέρνουμε» τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πράγματι, πολλά στοιχεία των μνημονίων και πολλά στοιχεία της δημόσιας περιουσίας, περισσότερα από τα μισά, τα σώσαμε και αυτό ολοκληρώνεται στην πρώτη αξιολόγηση. Να κλείσουμε την περίοδο των δημοσιονομικών. Η δέσμευση της κυβέρνησης είναι ότι αυτά είναι τα μόνα και τελευταία, δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία φέρνουμε.», τόνισε ο κ. Φάμελλος στον Real Fm 97,8.

Ο κ.Φάμελλος, στην ερώτηση για τη ρύθμιση που αφορά στη δημόσια περιουσία, και την διάρκεια των 99 ετών, είπε: «Δεν μιλάμε για πώληση και δεν μιλάμε για ιδιωτικοποίηση. Αφορά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και δεν είναι ιδιωτικοποιήσεις που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Άρα, δεν δίνουμε την περιουσία μας για 100 χρόνια για πώληση».

ΕΚΑΣ

Για το ΕΚΑΣ ο κ. Φάμελλος είπε ότι: «Αν χρειάζεται να επιστραφεί το ΕΚΑΣ, δεν θα επιστραφεί. Αυτή είναι η καινούρια δέσμευση.  Η τροπολογία που εμείς κάνουμε είναι ότι δεν θα επιστραφεί όπως γινόταν, αλλά η μείωση και ο συμψηφισμός δεν θα είναι πάνω από 30 ευρώ τον μήνα».

ΕΝΦΙΑ

«Παρά την διαπραγμάτευση και παρά τις προσπάθειες που κάνουμε, για φέτος είμαστε υποχρεωμένοι να εισπράξουμε το ίδιο ποσοστό ΕΝΦΙΑ», παραδέχθηκε ο κ.Φάμελλος στον Real Fm 97,8.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης:

Η σκληρή απάντηση του Βαρουφάκη στον Στουρνάρα

Η πρώην βουλευτής που μπέρδεψε τον Καμπουράκη με τον Οικονομέα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ