Γεροβασίλη: Δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης – BINTEO

Διευκρινίσεις για την κόντρα της με τον εκπρόσωπο  της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Επί ένα μήνα ζητούνται εξηγήσεις από τη Νέα Δημοκρατία για τις έμμισθες σχέσεις που αποκαλύφθηκε και αποδείχτηκε ότι διατηρούσε ή διατηρεί με κύκλωμα εκβιαστών. Με τη δήλωση μου έπραξα το αυτονόητο. Το αυτονόητο είναι να ζητήσω εξηγήσεις ,από την Νέα Δημοκρατία και τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να απαντήσουν επί της ουσίας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη.

«Αντιθέτως, επέλεξαν αυτή τη γνωστή ιστορία με τις αγωγές και τις μηνύσεις» τόνισε η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι «επί της ουσίας απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμα».

Τέλος, Όλγα Γεροβασίλη, επισήμανε ότι περιμένει από τη Νέα Δημοκρατία να δώσει απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη διάρκεια της αποψινής συζήτησης στη βουλή.

«Αυτή η μεγάλη σκόνη και η μεγάλη φασαρία, εκτιμούμε ότι είναι έλλειψη ψυχραιμίας, διότι όπως λέει και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». 

 

Δείτε το βίντεο από τον  Ant1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ