Η οργισμένη απάντηση του Πολάκη στον βουλευτή του Ποταμιού για “το καφενείο της Βουλής”

Για αήθη επίθεση του Ποταμιού και συγκεκριμένα του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαργιώτα κάνει λόγο το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με αφορμή τις καταγγελίες του ότι ο Παύλος Πολάκης βρισκόταν στο καφενείο της βουλής, ενώ είχε επικαλεστεί φόρτο εργασίας και δεν απάντησε στην ερώτησή που είχε καταθέσει.

“Η διαπλοκή, τα θιγόμενα συμφέροντα στην Υγεία και… η λάσπη του κου Μπαργιώτα” είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του γραφείου του κ. Πολάκη όπου σημειώνεται:

“Σε απάντηση της αήθους επίθεσης του Ποταμιού και συγκεκριμένα του κου Μπαργιώτα, εναντίον του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Πολάκη, αναφέρουμε τα εξής:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης είχε δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή.

Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας.

Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού”.

 

Διαβάστε επίσης

Βουλευτές καταγγέλλουν τον Πολάκη- επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και πίνει φραπέ στο καφενείο της βουλής

Καυγάς για τον υπουργό στο καφενείο της βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ