Κουτσούμπας: Το σχέδιο της κυβέρνησης δεν βελτιώνεται, να αποσυρθεί – ΒΙΝΤΕΟ

«Φάλτσο το κάλπικο δίπολο που πάει να ξαναστηθεί για την κυβερνητική καρέκλα, για το ποιός θα κάτσει στο σβέρκο του λαού» είπε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για το ασφαλιστικό, κατά την δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό

«Μοιάζετε όλο και περισσότερο με τους υποτιθέμενους αντιπάλους σας, κύριοι της κυβέρνησης. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Η Ν.Δ. ίδια και απαράλλαχτη, ο ΣΥΡΙΖΑ ίδιος με το παλιό ΠΑΣΟΚ. Στήνεται εκ νέου το κάλπικο δίπολο», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να παραπλανήσει με κάθε τρόπο για να πείσει, ακόμα και με στρεβλές αντιστοιχίσεις και παραδείγματα», επισήμανε.

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, επισήμανε πως είναι «νόμος ευθείας βολής που σαρώνει τον πυρήνα του κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος».

«Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν φέρνει βελτίωση,δεν διορθώνεται με επιμέρους τροποποιήσεις – Να αποσυρθεί, να μην έρθει στη Βουλή», συμπλήρωσε ο. Κουτσούμπας.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας προέτρεψε για τη δημιουργία ενός παλλαϊκού κινήματος γενικού ξεσηκωμού και κάλεσε τους πολίτες στην απεργία στις 4 Φλεβάρη.

«Χρειάζεται να ανοίξει καθαρό μέτωπο, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες. Δωρεάν υγεία και πρόνοια για τα λαϊκά στρώματα με επαρκή επάνδρωση του συστήματος και αξιοπρεπείς συντάξεις. Να απαιτήσουμε αξιοπρεπείς μισθούς και μεροκάματα, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, να ακυρωθούν οι νόμοι εργασιακής ζούγκλας. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο, να πληρώσει «το κράτος τους» – Ο ελληνικός λαός δουλεύει, αυτός πρέπει να δικαιωθεί», επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Δείτε επίσης:

Κουτσούμπας: Κύριοι της κυβέρνησης, εσείς ζείτε με 450 ευρώ; – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Με τους δανειστές είστε εσείς που μας φορέσατε το τρίτο μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Σας συγχαίρω κ. Μητσοτάκη. Ήσασταν ακραία νεοφιλελεύθερος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ