Αποστάσεις κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ από το σχέδιο Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών

Οι απόψεις του κ. Καμμένου για τα στρατιωτικά Λύκεια γυναικών, δεν αποτελούν προϊόν κάποιου νομοθετικού εργαλείου, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, επισημαίνοντας ότι «είναι οι απόψεις του, δεν συμφωνούμε σε όλες τις απόψεις, διαφορετικά θα ήμασταν στο ίδιο κόμμα».

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο περιλαμβάνει ένα σύστημα απολύτως αξιόπιστων και μη διαχειρήσιμων μεταθέσεων αλλά και πεντάμηνη θητεία στην παραμεθόριο, έχει μεγαλύτερη αξία.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιβολής φόρου στις τραπεζικές συναλλαγές, ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι δεν πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στις ειδήσεις που κυκλοφορούν, γιατί δεν υπάρχει σχετική πρόταση της κυβέρνησης. Πρόσθεσε ότι το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις και με αυτή την πρόταση η κυβέρνηση θα πάει στη διαπραγμάτευση.

Ο κ. Φάμελλος είπε ότι θα αναζητηθούν ισοδύναμα, και πως ενδεχομένως μια πρόταση είναι η καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής. Μπορεί να κατατεθεί λοιπόν μία πρόταση η οποία να είναι σοβαρή και να μην μας οδηγεί ούτε σε περίεργους φόρους, ούτε σε μείωση συντάξεων, επισημαίνοντας ότι οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στο θέμα των επικουρικών με στόχο η μεσοσταθμική μείωση να είναι κάτω από διψήφιο ποσοστό, και μόνο για τις μεγάλες επικουρικές και αυτές που είναι περισσότερες από μία.

 

Διαβάστε επίσης

«Σύννεφα» στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ